Spar strøm med smart strømstyring!

Klimaendringene og høye strømpriser gjør at vi alle må tenke nytt om strøm. Vi i Service Elektrikeren vet at det kan være vanskelig å vite hvor man skal starte når man skal spare strøm. Heldigvis har vi lang erfaring med smart strømstyring og er klare for å hjelpe deg med å spare mye penger på å installere fremtidenes strømsystem hjemme. 

Med disse komponentene kan du få smart strømstyring i din bolig:

Smarthub

Selve hjernen og hjertet i det smarte hjemmet. Smarthuben kobler sammen alle de smarte produktene i hjemmet ditt og sørger for at de samarbeider. Dette er huben som gjør energismarte hjem mulig.

FAQ Smarthub

HAN-sensor

En HAN-sensor måler ditt forbruk i sanntid, samtidig som den gir historisk data av ditt strømforbruk. Husk at du må ringe nettselskapet for å åpne HAN-porten før installasjon.

FAQ HAN-sensor

Termostat

Termostaten lar deg kontrollere varmen i hjemmet ditt, både direkte på termostaten og fra en app til din telefon. Med et moderne design, som passer rett inn i norske veggbokser, hjelper termostaten deg med å styre varmen på en energibesparende måte.

FAQ Termostat

16A Relé

Med 16A relé kan du styre varmtvannsberederen svært enkelt, og sørge for at den ikke varmer opp vannet når strømmen er på sitt dyreste - slik at du sparer penger. Reléet kan også kobles opp til andre brytere eller lignende i din bolig.

FAQ 16A Relé

Produkter du kan koble opp med smart strømstyring for å spare strøm

Klikk på et ikon for å lese mer

Høye strømpriser krever bærekraftige løsninger

De stadig varierende strømprisene gjør at flere og flere av oss nå ser på hva vi kan gjøre for å redusere forbruket og strømkostandene våre. 

Du tenker kanskje at du nå ikke kan dusje mer enn én gang i uka eller at du må slutte å unne deg morgenkaffen for å spare på strømmen. Heldigvis finnes det langt mer fornuftige løsninger som gjør at man kan beholde komforten og samtidig spare seg for vesentlige utgifter knyttet til strøm. 

Med smart strømstyring kan du redusere dine strømtopper og strømkostnader!

Kutt forbruket der det monner! 

Ved å sette opp styringssystemer på oppvarming og varmtvann vil du kunne sørge for å spare der det virkelig monner. Tall fra 2021 viser tross alt at henholdsvis 64,6% og 19,4% av strømregninga stammer fra oppvarming og varmtvann. 

Med en strømpris på 500 øre per kWh vil en gjennomsnittlig husstand bruke 78.000kr (uten strømstøtte) på oppvarming og varmtvann i året. Det er klart at det er mye penger å spare på å redusere dette forbruket på en smart måte.

Husk at ingen hjem er like, og at det derfor er lurt å få gode råd fra kompetente elektriker om hva som passer best for deg og dine behov. 

Ønsker du hjelp til å finne ut hvilke løsninger som passer best for deg og din bolig? 

Bruk sjemaet under for å ta kontakt med våre dyktige elektrikere i dag!