Telegrafen

Service Elektrikeren har mange oppdrag innenfor varehandel og næringsbygg, deriblant Telegrafen. Her har Service Elektrikeren hatt jobben med å gjennomføre omfattende el-installasjoner.

For Telegrafen har Service Elektrikeren vært med på å sette opp nye IT-vegger, installasjoner i kanaler, og å bytte alt av belysning. Arbeidet utført for Telegrafen har blitt gjennomført over en lengre periode. 

Telegrafen huser et av byens mest sjarmerende og unike kjøpesentre, og kan tilby handlende en flott opplevelse i unike omgivelser. Bygningens unike detaljer skaper en god atmosfære for ro og avkobling – midt i sentrum. Dette er et kjøpesenter med personlig preg og ambisjon om å være et bugnende «walk in closet» for de motebevisste og shoppinglystne. Her får man alt man trenger fra topp til tå! 

Interiørbilde fra Telegrafen. Kilde Wikipedia.

Service Elektrikeren har blitt en velrennomert elektrikerbedrift i Bergensområdet, og blir derfor hyret inn til mange varierte oppdrag. Hos Service elektrikeren har de ansatte stor frihet til å utforme sin egen arbeidsdag, og dette inkluderer blant annet å kunne velge om man ønsker å jobbe mest med større eller mindre prosjekter. 

Telegrafen 

For Telegrafen har Service Elektrikeren vært med på å sette opp nye IT-vegger, installasjoner i kanaler, og å bytte alt av belysning. Arbeidet utført for Telegrafen har blitt gjennomført over en lengre periode. Det oppleves positivt av de ansatte å ha samme arbeidsplass over en lengre periode. Det gir stor variasjon i de installasjonene som de må mestre og en variert og spennende arbeidshverdag.

Ønsker du mer informasjon om dette eller andre prosjekter vi har levert, kan du ta kontakt med oss.