Smartbolig

Visste du at å installere smarthusløsninger i din bolig er en av de mest effektive måtene å redusere dine strømutgifter? Med smarthusløsninger kan du spare strøm, få mer komfort og et mer miljøvennlig hjem. La oss vise deg hvordan! 

Så du for deg at du en gang kunne styre alt av strøm med telefonen din for 20 år siden? Ikke vi heller. Med våre smarthusløsninger er det likevel nettopp det du kan gjøre! 

Smarthusløsninger er en relativt ny teknologi som vi i Service Elektrikeren statser stort på å være en ledende kraft innenfor. Med godt integrerte smarthusløsninger er vi overbeviste om at du både vil få en mer komfortabel hverdag, samtidig som du vil få et mer energieffektivt hjem. 

Hva kan du egentlig styre gjennom smarthus? 

Slik som den teknologiske utviklingen innenfor smarthusfeltet går så vil spørsmålet snart være "hva kan du IKKE styre med smarthus?". 

Se for deg at du er hjemme en sen vinterskveld. Temperaturen er lav, og behovet for å øke temperaturen inne melder seg. Det kan du da enkelt sørge for gjennom din telefon hvis du har smarthusløsninger koblet opp mot dine varmekilder. Når går til sengs på kvelden så trenger du kanskje ikke like mye varme i resten av huset? Da kan du sette opp automatiske løsninger slik at temperaturen i boligen senkens innenfor gitte tidspunkter. Slik kan du få i pose og sekk - en mer komfortabel hverdag og et mer energieffektivt hjem.  

Vi ser mulighetene!

Med smarthusløsninger har du et hav av muligheter til å gjøre din bolig mer komfortabel, miljøvennlig og økonomisk. Vi har installert smarthus i mange hjem, og kommer gjerne på besøk hos deg også! 

Flere fordeler og muligheter med smarthus 

Med smarthusløsninger vil du få mange fordeler og muligheter i din bolig. Her får du en oversikt på mange av disse mulighetene: 

Du kan redusere forbruket på oppvarming

Du kan styre alle lysene i boligen med mobilen

Du kan sjekke om du glemte å låse ytterdøren da du dro hjemmefra

Du kan bruke gradvis økende belysning på soverommet som vekkerklokke

Du kan lade elbilen når strømmen er billigst

Du får full oversikt over strømforbruket ditt

Du kan sette opp automatisert solskjerming

Du kan koble til en smarthøytaler og styre strømmen din med stemmen

Dette og mange andre løsninger kan integreres i ditt smarthjem. Flere av løsningene som bidrar til redusert strømforbruk kan du også få enovastøtte for å installere. Enhver bolig er unik, og dine behov og muligheter kan være annerledes enn andre - derfor kommer vi gjerne på befaring for å kunne gi deg skreddersydde løsninger som fungerer best mulig for deg og din bolig. 

Vi kan gjøre huset ditt smart!

Er du nysgjerrig på smarthus-løsninger eller ønsker å du bestille? Ta kontakt med oss for et tilbud.