Borettslag / boligsameie

Vi har lang erfaring med å gjennomføre internkontroll for borettslag og boligsameier. Vi utfører i tillegg rådgivning og befaring. 

Alle virksomheter er forpliktet til å gjennomføre internkontroll av sine - borettslag og sameier er også omfattet av dette lovverket. Internkontroll er en omfattende gjennomgang av alle systemer, derunder også alle elektriske systemer. 

Det er styret i sameiet/borettslaget som til enhver tid sitter på det juridiske ansvaret, og som derfor også må sørge for at internkontroller gjennmføres. Husk at dersom en internkontroll av det elektrisk skal være gyldig må den utføres av kvalifiserte elektrikere.

Elbillading / ladeanlegg

Dersom ditt sameie eller borettslag eier ladepunkter/ladeanlegg for elbil så må det gjennomføres årlig internkontroll av disse installasjonene. Kontrollen må gjennomføres av en autorisert el-installatør. 

Har ditt sameie/borettslag husket dette?
Vi bistår gjerne ved behov! 

Få oversikt med internkontroll

I enhver virksomhet vil det alltid være mye som et styre må holde under kontroll til enhver tid. Slik er det også i sameier og borettslag. Å gjennomføre internkontroll er den beste måte å få en fullstendig oversikt over hele styrets ansvarsområde, slik at det blir vesentlig lettere å være i forkant av eventuelle utfordringer. 

Som en del av vår internkontroll vil du få forslag til nødvendige utbedringer ved dine elektriske anlegg. Slik kan vi sammen sørge for at dine elektriske anlegg til enhver tid er trygge å benytte, samtidig som de kontinuerlig oppdateres for å kunne tilby best mulig resultater til brukerne av dem. 

Ta kontakt med oss for en uforpliktende befaring ved å benytte skjemaet nederst på siden:

Spesialister på internkontroll

Service Elektrikeren har lang erfaring med å ivareta borettslag og boligsameiers internkontroll. Vi utfører rådgivning og befaring, og kan gi eksakt pris for vårt produkt. Vi har effektive verktøy, lettleste rapporter, allsidig erfaring, faglig dyktige og engasjerte kontrollører. Vi er garantister for god oppfølging før, under og etter kontrollen!
– Og vi ringer tilbake ved neste kontrollintervall.

Vi hjelper deg gjerne!

Vi leverer alle typer tjenester som du forventer å finne hos en profesjonell innstallasjonsbedrift. Og gir våre kunder det beste når det gjelder sikkerhet og kvalitet på utført arbeid.