Frihet til å utforme egen arbeidsdag

Service Elektrikeren har svært bred kompetanse, og tar på seg alle typer oppdrag innenfor elektroarbeid. Dette gjør at Service Elektrikeren jobber med alt i fra å sette opp nye stikkontakter hos privat-kunden, til å gjennomføre totalinstallasjoner i store næringsbygg og butikker. 

Et arbeidsmiljø som legger til rette for å lykkes

Hos oss er den flate struktur. Det gjør at det er lett å snakke med alle i bedriften, og fører til at alle hjelper hverandre med de ulike utfordringene som føler med arbeidet. 

Arbeidsmiljøet er veldig inkluderende, med en flat struktur med lite avstand mellom ledelsen og de ansatte. Samtidig har vi veldig gode kurs- og opplæringsmuligheter gjennom ElteraGruppen, og det er en fin måte å få oppdatert kompetansen sin på. Det at vi er en god sosial gjeng som støtter hverandre gjør at det blir enklere å lykkes med de utfordringene vi møter på i arbeidshverdagen.

Hverdagen hos Service Elektrikeren

Serviceoppdrag

Service Elektrikeren tilbyr også ulike serviceoppdrag - alt fra befaringer hos privatkunder til omfattende rammeavtaler i både det kommunale og private. 

Under serviceoppdragene får vi ofte oppgaven med feilsøking. Elektrikerne på slike oppdrag synes det er interessant da de kan arbeide med å finne løsningene som gjør at installasjonen fungerer igjen. Da får de satt seg inn i komplekse utfordringer, og det gir meg mestring når de finner de riktige løsningene. 

Elektriker eller lærling i Service Elektrikeren

Som lærling eller elektriker i Service Elektrikeren vil du jobbe med ulike kunder, innenfor både privatmarkedet og bedriftssegmentet. 

Hos oss blir du en del av et faglig sterkt miljø tilknyttet ElteraGruppen.

Ledige stillinger